Barion Pixel

Csapatunk

Csapatunk

Rácz Gréta

Élelmiszermérnök, Életmód- és Táplálkozási tanácsadó

A küldetésem, hogy megtapasztald a bűntudat nélküli étkezés szabadságát és ne csak kövesd, hanem meg is értsd az étrended!

Ahhoz, hogy a káoszból kiemelkedve magabiztosan tudd használni a kapott tudást (és elfelejtsd a “gyors csodamódszereket”, amiket 100x próbáltál már, hosszútávú eredmények nélkül) egy kiegyensúlyozott, teljes életmódváltásra van szükség.

A saját programjaimat a hitelesség, őszinteség, elhivatottság, empátia és az elköteleződés értékei mentén építem fel és…

… hozzád szólok, ha te is meguntad a divatdiétákat, a social media hamis képeit és
elhatároztad magad, hogy szeretnél kiigazodni a táplálkozás világában!

 

Na de miért hallgass rám?

 

 • Élelmiszermérnökként diplomáztam 2016-ban, így komplex alaptudással rendelkezem a biológia, a kémia és fizika alaptudományokban, az élelmiszer- tudományban, szakmai alapismeretekkel az élelmiszer-technológia terén.
 • Emellé kiegészítésként elvégeztem egy életmód- és táplálkozási tanácsadói kurzust, illetve egy sporttáplálkozás és táplálék-kiegészítés tanfolyamot.
 • Jelenleg egy top brit, nemzetközileg is elismert táplálkozástudományi képzésen tanulok a Mac-Nutrition Uni-n, ami csakis bizonyítékokon alapuló módszereket és tudást ad át. No bullshit.
 • Edzőként is tevékenykedek, ezért nem csak a táplálkozással kapcsolatosan, de a komplex életmódváltásban is van tapasztalatom.
 • Egész életemben aktívan sportoltam; voltam már vízilabdázó, szertornász és pár éve a súlyzós edzések megszállottja vagyok.
 • Bárhova utazok, az első gondolatom mindig az, hogy mit fogok enni…:D

 

Csapatunk

Barta Bertalan

Online Coach, Fitness model, Alapító

Körülbelül 8 éve tevékenykedem a fitness iparban és a több, mint 1500 edzőteremben töltött óra után kijelenthetem, hogy tudok egyet s mást az edzésekről, étkezésekről és a célkitűzésekről.

Az elmúlt két évben több, mint 50 vendégemet segítettem hozzá egy teljesebb, egészségesebb életmódhoz, létrehoztam a ByourCoach online training és coaching programot, 30+ cikket írtam és éjt nappallá téve dolgozom azon hogy a legkiemelkedőbb szolgáltatást nyújthassam a területemen.

A célok egészen addig elérhetetlennek tűnnek, míg nem tudod hogy juss el odáig. Itt jövök én a képbe. Eloszlatom a kételyeidet, átadom neked a leghatékonyabb stratégiát és támogatlak az utadon míg a kívánt állapothoz nem érünk.

 

Miben segítek majd neked?

 

 • Több, mint 8 éve tevékenykedem a fitness iparban, ez idő alatt komplex tudást szereztem táplálkozás, edzésmódszerek és a megfelelő mindset elsajátításának területén
 • Az utam során számtalanszor növeltem és csökkentettem a súlyom, befolyásoltam a kinézetem az adott céljaimnak megfelelően, legyen az egy fotózás, vagy versenyre készülés, mindíg arra törekedtem, hogy a legrövidebb úton jussak el a célomhoz.
 • 3 évig személyi edzőként tevékenykedtem, ez idő alatt kezdtem el kidolgozni a márkámat és az ott használt módszereket átültetni az online térbe
 • Életmód tanácsadó képzettséggel rendelkezem, a programjaimat ezen elvek felhasználásával építettem.
 • A kezdetektől fogva az életem részét képezi a sport, korábban atletizáltam, gerelyhajítás és súlylökés számokban versenyeztem, e mellett szertornáztam és kézilabdáztam is.
 • Fiatalabb koromban az önbecsülésem és az önbizalmam konkrétan nem létezett, nagyon mélyről indultam és építettem fel azt a személyt aki ma vagyok. Ennek megfelelően indokolatlan mennyiségű önfejlesztő anyagot olvastam, tanultam és építettem be az életembe. Úgy gondolom az életünk megváltoztatása belülről indul, ezt az elvet fogom neked is átadni.

 

byourcoach

CSAPATUNK

ELVEINK

A programot meghatározott elvek mentén építjük, ez alapján hozunk döntéseket és ilyenek vagyunk a magánéletben is. 

Őszinteség: No bullshit.  Egyenesen, őszintén kommunikálunk és visszafelé is ezt várjuk el. Ha mellébeszélés van, ott elcsúsznak az infók. Bátorítjuk az egyenes beszédet, még ha néha kellemetlen is, minden kritikában ott van ugyanis a fejlődés lehetősége.

Hitelesség: Hisz hogy tudnál bízni bennem, ha tőlem nem ezt látod? Hogy tudnál hinni bennem, ha egy újabb elhízott, sehogy ki nem néző edző osztaná neked az észt?

Elkötelezettség: Ha van egy célod, azért menni kell. Még ha fáj is időnként, még ha ez korai keléssel és lemondásokkal jár is. Nem véletlenül vágtál bele, vállald hát büszkén és menj végig az úton.

Empátia: Mindenki különböző, mindenki egyéni utat jár be és ez jól is van így. Elfogadjuk a különbözőségeket és bátorítjuk az egyediséget, a mondandód itt nyitott fülekre talál. Mi is voltunk nehéz helyzetekben, épp ezért tudunk neked segíteni.

Szavahihetőség: Egy ember karakterét nagy mértékben meghatározza a szavai erőssége. Amire a szavadat adod az álljon sziklaszilárdan. 

Fokozatosság: Hisz’ róma sem egy nap alatt épült.  Nagy eredmények csak a mindennapi, apró cselekedetekből épülnek. Nem kell nagy dolgokra gondolnod, vagy felborítani az eddigi életed, elég csak minden nap egy-egy téglát a helyére tenned. 

Be your coach

 Barta bertalan

Personal TraineR

Csatlakozz!

Töltsd ki a regisztrációt, hogy egyedi ajánlatokról értesülhess!
vagy