Barion Pixel

Képtelenség felépíteni egy vállalkozást az alapító energiája nélkül

Személyre szabott mentor program, leterhelt vállalkozóknak, ami leszámol a kimerültséggel és hozzásegít hogy hosszú távon építhess sikeres és profitabilis életet.
Konzultációt kérek

Egy vállalkozás sikeressége 100%-ban az alapító mentális és fizikai fittségén múlik

Egy cég megalapítása hatalmas mennyiségű kimenő energiát igényel, ezt pedig valahogy pótolnod kell. Ha a folyamatban figyelmen kívül hagyod a legfontosabb tényezőt, azaz magadat, az rövid távon kiégéshez, az üzleted csökkenéséhez vagy teljes összeomláshoz vezethet. Az alacsony energia szinttel megfosztod magad az üzleti lehetőségektől, szenvedésnek éled majd meg a mindennapokat és képtelen leszel magad és a családod számára a bevételt biztosítani.

Neked nem nagy bicepszekre és egy újabb, telefonját nyomkodó személyi edzőre van szükséged. Egy mindent átfogó, professzionális megoldásra van szükséged, ami az életed összes területét górcső alá veszi, hogy te a legjobb teljesítményt érhesd el.

 

A mentor program során kiépítjük számodra azt a rendszert, amivel..

Nagyobb biztonsággal fogsz tudni talpon maradni

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Képes leszel még többet teljesíteni

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

Példaként szolgálhatsz az alkalmazottaidnak, az ügyfeleidnek vagy a családodnak

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. 

A programmal leveszem a válladról azokat a terheket, amik a hagyományos edzésekkel járnak

Bespoke

Az életmódodhoz igazított, személyre szabott tervezetet készítünk neked

Kialakítjuk azt a rendszert, ami tökéletesen beilleszthető a napjaidba, függetlenül attól mennyit utazol vagy mennyire sűrű az időbeosztásod

Fine selection

Csak a számodra leglényegesebb információkat kapod meg

Nem kell többé órákat töltened a böngészéssel, egymásnak ellentmondó cikkek bogarászásával. Csak azt az ismeretanyagot kapod meg, ami szükséges a fejlődésed szempontjából.

Villámgyors

Közvetlen edzői elérést biztosítok

Ha bármiben bizonytalan vagy csak kérdezz és szállítom a megoldást. Személyes mentorként kísérlek végig az utadon és biztosítalak, hogy nem maradsz le semmi lényegesről

Komplett

Mindent egy helyen találsz majd

Külön ember az edzésekre, étkezésekre, életmód tanácsadásra? Többé nem kell ezzel vesződnöd, mindent biztosítok számodra.

8 év tapasztalat, 2000 edzőteremben töltött óra, több, mint 50 elégedett ügyfél

Üdvözöllek, Barta Bertalan vagyok, személyi edző, online coach, a Byourcoach brand megalapítója.

Fiatal koromtól jellemző rám, hogy minél több dolgot szerettem volna megvalósítani a lehető legrövidebb idő alatt. A napjaimat a végletekig ki szerettem volna használni, így kerestem azokat a módszereket a mik a leggyorsabban juttatnak el a céljaimhoz.

Az elmúlt 8 évben több, mint 2000 órát töltöttem az edzőteremben, 50+ cikket írtam, 200-nál is több posztot készítettem és több, mint 50 vendégemet segítettem hozzá egy teljesebb, egészségesebb életmódhoz.

“Bertivel egy meglehetősen nehéz időszakomban kezdtünk el együtt dolgozni. Az azt megelőző hónapokban a rengeteg munka miatt teljesen elhagytam magam, az energia szintem a padlón volt és elkezdtem a negatív hatásait a munkámon is megérezni. Hiába aludtam eleget, ébredés után már fáradt voltam, egymás után pörögtek a napok, szinte élvezet nélkül. Találkozókat mondtam le, nem esett már jól tükörbe nézni. A közös munka során sikerült egy olyan rendszert kialakítani, ami megadta azt a löketet amivel újra a nyeregbe kerültem. Pár hét utána elkezdtem érezni és látni magamon a változásokat, ez pedig rengeteget számított. Újra élvezettel álltam a munkába, több dolgot végeztem el mint máskor két nap leforgása alatt. A három hónap végére ráadásul olyan jól sikerült beiktatni az új rendszeremet, hogy azóta egyedül is képes vagyok végigcsinálni a napokat és magamnak állítom fel a challangeket. Nagyon elégedett vagyok!”

Anna

Szövegíró, Énidőm

“Rá kellett döbbennem, hogy a vállalkozásom építéséhez egyedül kevés leszek. Hajlamos vagyok óráig a gépem előtt görnyedni, tervezni a következő lépésemet, üzleti hívásokat bonyolítani és egyszer csak azon kapom magam, hogy elment 12 óra és sötétedik. Mikor már hónapok óta működtem így a testem jelezni kezdett. Először csak lebetegedtem, 2 hétre estem ki szinte teljesen a munkából, majd ezt követően egyre mélyebbre kerültem, főleg mentálisan. Kiveszett belőlem az a pozitív szemlélet amivel régebben rendelkeztem, nem volt már meg bennem a tűz ami régen. A vállalkozásomat csak nyűgként éltem meg és elkezdtem a régi, irodai munkám felé kacsingatni. Ekkor kapcsolt be a vészcsengő, hisz nem ezért kezdtem el! Elkezdtük a közös munkát Bertivel és egy fillért sem bántam meg. Megkaptam azt a támogatást, amire akkor szükségem volt, ez rángatott ki a mélypontból és újra megmutatta nagy dolgokra vagyok képes, csak ügyelnem kell magamra. Ami érdekes, hogy a változás a bevételeimen is megmutatkozott, pár héten két olyan vevővel sikerült üzletet kötnöm, akikről úgy gondoltam nagy falat lesznek nekem. Tévedtem.”

Péter

Építész, 4Art

Nézd meg a vendégeim eredményeit, ők már bizonyítottak

Kérj egy konzultációt, nézzük meg hol tudunk fejleszteni a napjaidon

 

1. Visszahívlak a megadott időpontban

Megvizsgáljuk a jelenlegi helyzetedet (edzés, életmód, étkezések), beszélünk kicsit a mindennapjaidról. A beszélgetés alapján rámutok az esetleges javítandó területekre.

2. Kidolgozzuk a számodra megfelelő stratégiát

Átbeszéljük milyen megoldásokra van szükséged, én pedig elmondom, hogy tudjuk ezt kivitelezni. A stratégia alkotás során már olyan használható tippeket kapsz, amit be is építhetsz az életedbe.

3. Átbeszéljük az együttműködés részleteit

Ha szimpatikusak vagyunk egymásnak és látunk lehetőséget a közös munkára adok egy árajánlatot és átbeszéljük az együttműködés következő lépéseit.

A novemberben induló programomba már csak egy hely maradt!

Az eredményeinkre garanciát vállalok

Eredmény garancia

Ha a program kezdete után 3 héttel nem érzel vagy látsz változást magadon és úgy döntesz nem kívánod tovább folytatni visszakapod a pénzedet és megtarthatod az összes átadott anyagot is (edzéstervek, étrendek, e-bookok, cikkgyűjtemény, stb)

Fókusz garancia

Hogy kiemelt figyelemmel lehessek a meglévő ügyfeleimre, maximum 3 embernek biztosítok helyet a programomban. Így biztosíthatom hogy egy edzésed se maradjon ki, vagy a körmödre nézhessek ha sumákolnál.

 

Elégedettség garancia

Ha nem tetszik a módszerem, nem erre gondoltál mikor jelentkeztél 2 héten belül indoklás nélkül dönthetsz úgy, hogy szeretnél kiszállni én pedig visszautalom a pénzedet. (Szerencsére ez még sosem fordult elő 🙂 )

Hogyan tudsz jelentkezni a mentor programba?

Ez a mentor program nem való mindenkinek. Olyan emberekkel szeretnék együtt dolgozni akik valóban tenni szeretnének az életükért és vállalják az ezzel járó kihívásokat. A nagy érdeklődésre való tekintettel, illetve mert szeretném megtartani a program exkluzív jellegét, csak elbírálás alapján juthatsz be.  Foglalj egy időpontot és derítsük ki a konzultáció során valóban erre van-e szükséged.

Töltsd ki a lenti űrlapot

Jelöld meg mikor alkalmas számodra a konzultáció

Készen is vagy, küldöm a konzultáció részleteit a megadott e-mail címre

Z

Elsőként arra kérlek, add meg a személyes adataidat. Olyan e-mail címet adj meg, amit gyakran ellenőrzöl.

Z

Gondold át melyik időpont lenne neked a legalkalmasabb a konzultációra, majd válaszd ki azt.

Z

A jegyzetek részbe írd le kérlek nagy vonalakban, min szeretnél változtatni az életedben, mely területeken tapasztalod a legnagyobb elakadást.

Z

Kattins a “Foglalja le az időpontot” gombra és már meg is vagy.

További kérdésed van?

Hogy vátozhatok a szokásaimon keresztül?

Életünk nagy részében ismétlődő cselekményeket végzünk. Felkelünk, fogat mosunk, újságot olvasunk, reggelizünk, munkába indulunk, stb. Ha valami új dolgot szeretnénk az életünkbe vinni (pl. spanyolul tanulni) be kell ütemeznünk a hetünkbe olyan időpontokat, mikor csak a spanyollal foglalkozunk. Ezt a cselekvést hosszú heteken keresztül kell folytatnunk, hogy eljussunk a kívánt szintükre. Ugyanez a helyzet egy ideális test elérésével, vagy azzal ha valaki gazdaggá szeretne válni. Új, a régitől eltérő szokásokat kell az életébe iktatnia, amik fokozatosan olyan emberré válik, aki képes megvalósítani ezeket a terveket. Világbajnokok sem születnek 1-1 kimagasló teljesítmény által, éveket tesznek a munkába, míg beérik ennek a gyümölcse. Minél több olyan szokással rendelkezünk tehát, ami támogat minket, annál egyszerűbben fogunk a céljainkhoz eljutni.

Hogy lehet hatásos az online coaching?

Az online coaching során sokszor több figyelmet és fókuszáltabb munkát kaphatsz, mint egy személyi edzésen. Az életed több területét vizsgáljuk átfogóan, és közös megegyezés alapján tűzünk ki célokat. Az együttműködés során egy alkalmazásban figyelem a teljesítményed, így real-time tudom követni mit és hogy csináltál a hét folyamán, a tervezeted szükség esetén azonnal módosítani tudom.

Mik azon a challengek?

Challenge alatt egy olyan tevékenységet értünk, ami kihívást tartalmaz számodra és elkötelezed magad a végrehajtás iránt. Ezt a tevékenységet kérem rajtad számon, egy adott időszakon belül. Tegyük fel, hogy a napi vízfogyasztásod 2 liter alatt van, de valahogy nem tudod ezt feltornázni a kívánt értékre. Erre a megbeszélés után egy challenget tűzünk ki, egy hónapon keresztül az lesz a feladatod, hogy napi 3 liter vizet megigyál. Ezt hetente számon kérem rajtad és naponta ki kell pipálnod az alkalmazásban, hogy végrehajtottad a feladatot.

A challengek előnye, hogy segít a megfelelő helyen tartani a fókuszt és könnyen tudunk új szokásokat beépíteni a segítségével.

Kiknek ajánlom ezt a programot?

Azoknak,

  • akik rendelkeznek felelősség érzettel, tényleges változást akarnak elérni az életükben és ehhez szeretnének szakértői segítséget kérni.
  • akik bizonytalanok magukban, de hajlandóak keményen dolgozni, hogy ez változzon
  • akik jobb életre vágynak és hajlandóak az ezzel kapcsolatos lemondásokat is vállalni
  • akik rendelkeznek kellő önfegyelemmel egy megadott feladat végrehajtásához
  • akik egészségesen kritikusak magukkal szemben, hajlandók beismerni a hibáikat
  • akik őszinték azzal kapcsolatban, amit nem teljesítettek

Tekintve, hogy a feladatok végrehajtása nagy mértékben rajtad múlik, abban az esetben ha nem teszed oda magad az eredményeid is el fognak maradni.

Kiknek nem való ez a program?
  • akik olyan programot keresnek, amiben folyamatosan ellenőrzik a munkájukat
  • akiknek kell nekik valaki aki „hajtja” őket és rájuk olvas, ha épp kihagytak egy-egy napot.
  • akiknek nincs elég belső motivációjuk ahhoz, hogy önmaguktól végrehajtsanak egy feladatsort.
  • akik a könnyebb utat és félmegoldásokat keresik
MILYEN HOSSZÚ A PROGRAM?

A program első szakasza 2, a harmadik és negyedik szakasza 1 hónap hosszúságú. Így tehát összesen 4 hónapos együttműködésre kell számítanod. Abban az esetben, ha neked csak az edzéseidet és étkezéseidet kell rendbe szedni lehetőséged van csak az első 2 hónapos blokkra szerződni.

MIÉRT A COACHING? NEM TUDOK CSAK SZIMPLÁN EGY RECEPTFÜZETET KIVÁLASZTANI A NETRŐL, VAGY EGY INGYEN ELÉRHETŐ EDZÉSTERVET?

Hogyha őszintén belegondolsz, nagy eredmények sosem születtek az által, hogy elolvastál egy cikket, végignéztél egy online dokumentumsorozatot vagy elolvastál egy könyvet. Az igazi változások nagyrészt egy valós, külső személy segítségével valósultak meg, jellemzően egy coach vagy mentor által. Ő az aki beviszi a szakértelmet a munkádba, ő az aki segít a jó döntések meghozatalában és terelget az utadon vagy kihozza belőled a maximumot. Természetesen elolvashatod a megfelelő oktatóanyagokat és fel is építhetsz erre egy tervezetet, de a végrehajtás hatékonysága általában elenyésző egy irányított programmal szemben. Ha mégis belekezdtél, de mégsem azokat az eredményeket kapod amit elvárnál fontold meg a ByourCoach programba való jelentkezésed 🙂

MILYEN GYORSAN KEZDHETEK?

Jellemzően a következő hét hétfőjén kezdhetsz. Amint véglegesítetted a rendelésed és a foglalásod 24 órán belül megkapod a kitöltendő kérdőívedet és a szükséges dokumentumokat. A kitöltést követően a munkát egy alapozó héttel kezdünk, ahol minden szükséges infót megkapsz ahhoz, hogy elégedetten és eredményesen zárd a programot. Az edzésterved és étrended az alapozó hét keretében kerülnek összeállításra az alapozás elkezdésétől számított 48 órán belül.

MIKOR KERÜLHETEK BE A PROGRAMBA? BÁRMIKOR, VAGY CSAK AZ ELÉRHETŐ IDŐPONTOKON?

A ByourCoach Online training program keretében csak limitált számú klienssel dolgozunk. Arra törekszünk, hogy a legminőségibb szolgáltatást nyújtsuk a vendégeinknek, hogy prémium élményt kaphassanak szemben a piacon található többi módszer mellett. Éppen ezért a coaching programba való felvétel csak limitált időpontokban lehetséges, erről a közösségi média felületeken adunk tájékoztatást.

VAN-E MINIMÁLIS ELKÖTELEZETTSÉG AMIT A PROGRAMBAN VÁLLALNI KELL?

Igen – 12 hét. Ha Te azonnali megoldás után kutatsz akkor nem mi leszünk számodra az ideális szolgáltató. A program során arra fókuszálunk, hogy a jelentkezőknek gyökereiben változtassuk meg az életüket és gondolkodásukat és olyan szokásokat alakítsunk ki a napjaikba és az életükbe, amikkel a saját lábukon is meg tudnak állni a későbbiekben.

MILYEN TÍPUSÚ PROGRAMOK ELÉRHETŐEK?

Az edzésprogramok kliensenként változnak és egyéni igényekre szabottak, de alapjában elmondható, hogy szinte bármilyen edzéstervet képesek vagyunk elkészíteni. Vannak otthon és szabadban végezhető gyakorlatsoraink, konditermi, illetve TRX-el végzett edzéseink, a lehetőségek tárháza végtelen. A programjaink felépítése során arra törekszünk hogy javítsunk a vendégeink állóképességén, általános fizikai állapotán, egészségén és erőnlétén.

VAN ÁLLANDÓ EDZÉSTERVEM AMIT KÖVETEK, EL KELL EZT HAGYNOM?

Egyáltalán nem, a már meglévő, jól bevált szokásokat amik hozzátesznek az életedhez figyelembe vesszük és beépítjük a programodba. Tehát ha te pl. hetente úszni vagy squasholni jársz, akkor egyel kevesebb edzésnapot fogunk előírni a tervezetedben.

MILYEN GYAKRAN VÁLTOZNAK AZ EDZÉSTERVEK?

Az edzéstervek 4-6 hetente változnak, a céljaid függvényében illetve hogy hogy reagálsz a programra. Az edzéstervek ilyen gyakoriságú változtatása támogatja legjobban az izomfejlődést és zsírvesztést. Ha úgy érzed, hogy az adott edzéstervezet nem illik az ütemtervedbe, jelezd az edződ számára és megtesszük a szükséges változásokat. Azt szeretnénk, ha te is éreznéd itt különleges törődést kapsz és a folyamat végére láthatóvá váljon számodra is az egészséges életmód nem kell feltétlen megterhelő legyen.

MILYEN GYAKRAN VÁLTOZNAK AZ EDZÉSTERVEK?

Az edzéstervek 4-6 hetente változnak, a céljaid függvényében illetve hogy hogy reagálsz a programra. Az edzéstervek ilyen gyakoriságú változtatása támogatja legjobban az izomfejlődést és zsírvesztést. Ha úgy érzed, hogy az adott edzéstervezet nem illik az ütemtervedbe, jelezd az edződ számára és megtesszük a szükséges változásokat. Azt szeretnénk, ha te is éreznéd itt különleges törődést kapsz és a folyamat végére láthatóvá váljon számodra is az egészséges életmód nem kell feltétlen megterhelő legyen.

A CÉLJAIM KICSIT ELTÉRŐEK MÁSOKÉTÓL, A PROGRAM ENNEK ELLENÉRE IS IDEÁLIS LEHET SZÁMOMRA?

Minden egyes vendéggel egyénileg dolgozunk a céljai eléréséért, hogy egy valóban különleges megközelítést adjunk és minél hatékonyabban vehessük az akadályokat. A program hatalmas előnye hogy személyre szabható és naprakészen változtatható.

SZÜKSÉGEM VAN KÜLÖN KONDITEREM BÉRLETRE A PROGRAMHOZ?

Egyáltalán nem. Ahogy említettük korábban a program adta lehetőségek szinte végtelenek. Készíthetünk számodra egy teljesen otthonról végezhető edzéstervet is, figyelembe véve az összes elérhető eszközödet. Nem vagy biztos benne milyen eszközökre lesz szükséged? Ebben is segítünk! Ha pedig mégis konditeremben gondolkodnál, segíthetünk a kiválasztásban is. Dobj egy üzenetet és kitaláljuk a legtutibb megoldást számodra.

MI VAN AKKOR HA NEM TUDOM HASZNÁLNI AZ EDZŐTERMI GÉPEKET VAGY FELSZERELÉSEKET?

Teljesen rendben van. Sok olyan klienssel dolgoztunk már, akik épp csak ismerkedtek az edzőtermi gépekkel és gyakorlatokkal és szép eredményeket tudtunk produkálni a folyamat végére. A program végrehajtása során e mellett meg fogod kapni azokat az edzésvideókat és instrukciókat amikkel elsajátíthatod ezen eszközök használatát. Nem kell tartanod a nehézségtől. Csak olyan gyakorlatokat végzünk amik biztonságosak számodra és bármikor elérheted az edződet ha tanácsra lenne szükséged.

SZEMÉLYI EDZÉSRE IS SZÜKSÉGEM LENNE, ERRE VAN LEHETŐSÉG?

Igen, a VIP csomag tartalmaz több alkalom személyi edzést is, de A program alapvetően online térben zajlik, táveléréssel.

AZ EDZŐM SEGÍTENI FOG AZ ÉTRENDEM ÖSSZEÁLLÍTÁSÁBAN?

Minden tervünkhöz jár egy egyénileg elkészített étrend is, ami a céljaidhoz van igazítva. Egy változatos étrendet kapsz több különböző menüsorral, e mellé pedig egy receptfüzetet is ami segít majd ezen ételek elkészítésében. Az étrendek úgy kerülnek összeállításra hogy ideális mértékben biztosítsák a céljaidhoz szükséges szénhidrátot, zsírt, fehérjét, neked már csak annyit kell tenned, hogy követed a leírtakat.

MIT TARTALMAZ AZ ÉTKEZÉS RÉSZ?

Az edzéstervek mellé kapsz egyrészt 1 órás konzultációt, ahol táplálkozási tanácsadóval beszélitek meg, neked mi lesz a legideálisabb. Kapsz ezen kívül egy kalóriára számolt étrendet, a céljaidhoz igazítva. Az étrend tartalmaz ezen kívül táplálékkiegészítő útmutatót és étkezési alapelveket. Az étrended mellé pedig egy receptfüzetet is kapsz, hogy ne kelljen keresgélned.

SZÜKSÉGEM VAN-E KALÓRIASZÁMLÁLÁSRA A FOLYAMAT SORÁN?

Természetesen nem, ha nem szeretnéd, az általunk küldött étrendek elkészítésével és fogyasztásával tökéletesen támogatod a kitűzött célodat. Ugyanakkor azt is el kell mondanunk, hogy a legjobb eredmények csak akkor érhetőek el, ha te is figyelemmel kíséred a folyamatot és nyomon követed azt hogy miből, mennyit fogyasztasz. A kalória számlálás különösen előnyös lesz akkor, ha a rugalmas diéta elveit követed, így ha most elsajátítod ezt hosszú hosszú éveken keresztül képes leszel szabályozni a súlyodat és a fejlődésedet.

NINCS SZÜKSÉGEM ARRA HOGY JELENTŐS ZSÍRT VESZÍTSEK, EGYSZERŰEN CSAK FORMÁBA SZERETNÉK KERÜLNI. NEKEM VALÓ A PROGRAM?

Abszolút. Minden klienssel egyénileg dolgozunk, hogy elérhessék az egyéni potenciáljuk határait. Kikövezzük az utat, amin végighaladva a jelenlegi állapotuktól eljutnak egy magabiztosabb, fittebb, erősebb énné.

ÚJ VAGYOK AZ EDZÉSBEN, A PROGRAM JÓ LEHET SZÁMOMRA?

Ez nem csak egy program – ez egy személyre szabott coaching élmény. A folyamat része a folyamatos oktatás. A mellett hogy megkapod azt a tervet, amivel a leggyorsabban érheted el a céljaidat megérted azt is, hogy mit, miért csinálsz.

ÉVEK ÓTA EDZEM. NEKEM VALÓ EZ A PROGRAM?

Ahogy fent is- igen. A legtöbb esetben olyanok is felkeresnek, akik bár évek óta látogatják a termeket, nem sikerült jelentős változást elérniük. Mi kidolgozzuk azt a stratégiát, amit követve garantáltan eléred amit szeretnél. A korábbi gyakorlat vagy előképzettség plusz pozitívum a programba való csatlakozáshoz, mivel összetettebb gyakorlatokkal is dolgozhatunk, ami jelentősen növeli az eredmények minőségét.

MI VAN, HA CSAK HETI 3-4 ALKALOMMAL TUDOK ELJUTNI A TEREMBE?

Nem gond, a program egyénre szabott, így megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást, hogy hosszú távon tudjuk támogatni a fejlődésedet.

SZERETNÉK SZÁLKÁSABB, IZMOSABB ALKATOT. A PROGRAM JÓ LEHET SZÁMOMRA?

De még mennyire. Az egyik szakterületünk, rendkívül hatékony programjaink vannak erre a célra.

VOLT SÉRÜLÉSEM KORÁBBAN, ENNEK ELLENÉRE RÉSZT VEHETEK A PROGRAMBAN?

A konzultáció során kitérünk a sérülések részre is. Számos klienssel dolgoztunk akinek volt valamilyen sérülése a múltjában, ezek jellemzően nem gátolják a programban való részvételt. Az ilyen problémák alapvetően csak az elvégezhető gyakorlatok típusát befolyásolják. Függően a probléma mértékétől tudunk olyan megoldást kidolgozni, ami során biztonságosan végezheted az edzéseidet, így ne habozz felkeresni minket.

MI VAN HA KÉRDÉSEM MERÜL FEL A PROGRAM SORÁN? KINEK TEHETEM FEL?

Az applikációban bármikor írhatsz az edződnek, közvetlenül elérheted.

MILYEN GYAKRAN KELL BECSEKKOLNOM?

Ez alapvetően attól függ, hogy az edződ mit határoz meg számodra, de alapszabály szerint havonta ejtünk meg egy átfogó csekket ahol ellenőrizzük a változásokat a súlyodban, alakodban és megtesszük a szükséges korrekciókat az edzéstervben vagy az étrendben.

Természetesen van lehetőség gyakoribb becsekkolásra, ha úgy érzed szükséged van az iránymutatásra. A fent leírtak szerint az edződet bármikor elérheted az üzenetkezelőn belül. 

HA VÁLTOZTATNI SZERETNÉK A PROGRAMOMON AZT MILYEN GYORSAN TEHETEM MEG?

A program lehetőséget ad arra, hogy már akár az adott napon változtatásra kerüljön az adott terv, amennyiben ez szükséges. Nincs plusz papírmunka, az alkalmazáson belül megejthetjük a korrekciókat és szinte azonnal látni is fogod ezeket.

Természetesen van lehetőség gyakoribb becsekkolásra, ha úgy érzed szükséged van az iránymutatásra. A fent leírtak szerint az edződet bármikor elérheted az üzenetkezelőn belül.

TUDSZ-E SZÁMLÁT ADNI?

Természetesen. A közös munka szerződéskötéssel kezdődik.

A profitod, az egészséged, a vállalkozásod a tét, ha nem fordítasz kellő figyelmet magadra

Ha hosszú távra tervezel, karban kell tartanod a legfőbb munkaeszközöd, azaz magadat. Ne hagyd hogy a teljesítményed gátat szabjon a vállalkozásod fejlődésének!
Nézzük meg mit javíthatok