Barion Pixel

Gyakori kérdések

Hogy lehet hatásos az online coaching?

Az online coaching megadja Neked a szabadságot, hogy egyénileg válaszd meg az edzés időpontjaidat és az egyeztetéseket az edződdel, mindezt úgy, hogy fele olyan költségekkel jár mint az átlagos edzések. Az online coaching ideális bárki számára, aki egyénileg dolgozna a fitness céljai eléréséért, a saját időbeosztása szerint, miközben kíméli a pénztárcáját. A program e mellett megadja Neked azt a szakértelmet, amivel a leghatékonyabban haladhatsz, kiveszi az egyenletből a sok órányi keresgélést a megfelelő információk után és a TE céljaidra van szabva.

Kinek való az online coaching?

A ByourCoach Online training program egyaránt ajánlott férfiak és nők számára is. A fókusz az egészséges életmód felépítésén van, azon hogy javítsunk az étkezéseiden, az edzéseiden és csökkentsük a rád nehezedő stresszt a mindennapokban. A folyamat végére fittebb, magabiztosabb, erősebb leszel és egészségesebb kapcsolatot építesz ki az étkezésekkel és az új életmódoddal.

Miért a coaching? Nem tudok csak szimplán egy receptfüzetet kiválasztani a netről, vagy egy ingyen elérhető edzéstervet?

Hogyha őszintén belegondolsz, nagy eredmények sosem születtek az által, hogy elolvastál egy cikket, végignéztél egy online dokumentumsorozatot vagy elolvastál egy könyvet. Az igazi változások nagyrészt egy valós, külső személy segítségével valósultak meg, jellemzően egy coach vagy mentor által. Ő az aki beviszi a szakértelmet a munkádba, ő az aki segít a jó döntések meghozatalában és terelget az utadon vagy kihozza belőled a maximumot. Természetesen elolvashatod a megfelelő oktatóanyagokat és fel is építhetsz erre egy tervezetet, de a végrehajtás hatékonysága általában elenyésző egy irányított programmal szemben. Ha mégis belekezdtél, de mégsem azokat az eredményeket kapod amit elvárnál fontold meg a ByourCoach programba való jelentkezésed J

Hogy műküdik az applikáció?

Az applikáció elérhető androidra és iOs-re is.

Miután megvásároltad bármelyik tervezetet 24 órán belül kapni fogsz egy e-mail, majd egy jelentkezési lapot és egy részletes kérdőívet a céljaidat illetően. Ezt követően le kell majd töltened az applikációd, amiben az edzéseidet tartjuk majd nyilván. Az applikációban fel kell majd vázolnod a saját profilodat, felvezetni a súlyodat, magasságodat, méréseidet és progress fotókat. Az applikációba rögzítheted az edzéseidet, hetente frissítheted a súlyodat és a méréseidet, illetve minden hónap végén progress fotókat fogunk kérni a teljes kontroll és a leghatékonyabb kivitelezés biztosítása érdekében. A profilod teljes mértékben bizalmas, csak az edződ fér hozzá az adataidhoz ami elengedhetetlen a megvalósításhoz.

Minden edzésedhez tartoznak edzésvideók és magyarázat, illetve találsz alternatívákat is, ha a termed nem tartalmazza az adott gépeket.

Milyen gyorsan kezdhetek?

A vendégeink jellemzően a következő hét hétfőjén kezdhetnek. Amint véglegesítetted a rendelésed és a foglalásod 24 órán belül megkapod a kitöltendő kérdőívedet és a szükséges dokumentumokat. A kitöltést követően a munkát egy alapozó héttel kezdünk, ahol minden szükséges infót megkapsz ahhoz, hogy elégedetten és eredményesen zárd a programot. Az edzésterved és étrended az alapozó hét keretében kerülnek összeállításra az alapozás elkezdésétől számított 48 órán belül.

Mikor kerülhetek be a programba? Bármikor, vagy csak az elérhető időpontokon?

A ByourCoach online training program keretében csak limitált számú klienssel dolgozunk. Arra törekszünk, hogy a legminőségibb szolgáltatást nyújtsuk a vendégeinknek, hogy prémium élményt kaphassanak szemben a piacon található többi módszer mellett. Éppen ezért a coaching programba való felvétel csak limitált időpontokban lehetséges, erről a közösségi média felületeken adunk tájékoztatást.

Van-e minimális elkötelezettség amit a programban vállalni kell?

Igen – 12 hét. Nem dolgozunk olyanokkal, akik azonnali megoldásokat keresnek. A zsírvesztés és a tömeg növelés mellett arra fókuszálunk, hogy a jelentkezőknek megváltoztassuk az életét és olyan szokásokat vigyünk a napjaikba és az életükbe, amikkel maguk is támogathatják a fejlődésüket a későbbiekben.

Milyen típusú programok elérhetőek?

Az edzésprogramok kliensenként változnak és egyéni igényekre szabottak, de alapjában elmondható, hogy szinte bármilyen edzéstervet képesek vagyunk elkészíteni. Vannak otthon és szabadban végezhető gyakorlatsoraink, konditermi, illetve TRX-el végzett edzéseink, a lehetőségek tárháza végtelen. A programjaink felépítése során arra törekszünk hogy javítsunk a vendégeink állóképességén, általános fizikai állapotán, egészségén és erőnlétén.

Honnan tudom, hogy milyen tervet kell választanom?

A https://byourcoach.com/termekkategoria/edzesprogramok/ oldalon vannak fix kategóriák, a leírások alapján kiválaszthatod a céljaidnak legmegfelelőbb terméket. Ha mégis bizonytalan vagy bármikor írhatsz nekünk üzenetet, segítünk a kiválasztásban, illetve jelentkezhetsz a VIP programunkba, ahol teljes mértékben a céljaidhoz igazítjuk az edzésprogramot, így nem kell ezen gondolkodnod.

Milyen gyakran változnak az edzéstervek?

Az edzéstervek 4-6 hetente változnak, a céljaid függvényében illetve hogy hogy reagálsz a programra. Az edzéstervek ilyen gyakoriságú változtatása támogatja legjobban az izomfejlődést és zsírvesztést. Ha úgy érzed, hogy az adott edzéstervezet nem illik az ütemtervedbe, jelezd az edződ számára és megtesszük a szükséges változásokat. Azt szeretnénk, ha te is éreznéd itt különleges törődést kapsz és a folyamat végére láthatóvá váljon számodra is az egészséges életmód nem kell feltétlen megterhelő legyen.

A céljaim kicsit eltérőek másokétól, a program ennek ellenére is ideális lehet számomra?

Minden egyes vendéggel egyénileg dolgozunk a céljai eléréséért, hogy egy valóban különleges megközelítést adjunk és minél hatékonyabban vehessük az akadályokat. A program hatalmas előnye hogy személyre szabható és naprakészen változtatható.

Szükségem van külön konditerem bérletre a programhoz?

Egyáltalán nem. Ahogy említettük korábban a program adta lehetőségek szinte végtelenek. Készíthetünk számodra egy teljesen otthonról végezhető edzéstervet is, figyelembe véve az összes elérhető eszközödet. Nem vagy biztos benne milyen eszközökre lesz szükséged? Ebben is segítünk! Ha pedig mégis konditeremben gondolkodnál, segíthetünk a kiválasztásban is. Dobj egy üzenetet és kitaláljuk a legtutibb megoldást számodra.

Mi van akkor ha nem tudom használni az edzőtermi gépeket vagy felszereléseket?

Teljesen rendben van. Sok olyan klienssel dolgoztunk már, akik épp csak ismerkedtek az edzőtermi gépekkel és gyakorlatokkal és szép eredményeket tudtunk produkálni a folyamat végére. A program végrehajtása során e mellett meg fogod kapni azokat az edzésvideókat és instrukciókat amikkel elsajátíthatod ezen eszközök használatát. Nem kell tartanod a nehézségtől. Csak olyan gyakorlatokat végzünk amik biztonságosak számodra és bármikor elérheted az edződet ha tanácsra lenne szükséged.

Az edzőm segíteni fog az étrendem összeállításában?

Minden tervünkhöz jár egy egyénileg elkészített étrend is, ami a céljaidhoz van igazítva. Egy változatos étrendet kapsz több különböző menüsorral, e mellé pedig egy receptfüzetet is ami segít majd ezen ételek elkészítésében. Az étrendek úgy kerülnek összeállításra hogy ideális mértékben biztosítsák a céljaidhoz szükséges szénhidrátot, zsírt, fehérjét, neked már csak annyit kell tenned, hogy követed a leírtakat J

Mi van akkor, ha nem tetszenek a receptek amiket kaptam?

Nem kell pánikba esned! Az étrended bevezető részében tájékoztatást fogsz kapni azokról az elvekről, amik alapján a diétád végre kell majd hajtanod. Ez magában foglalja, hogy az ételeid lecserélhetők legyenek, így az interneten talált bármilyen alternatívát beilleszthetsz amik fedik majd az étrendben meghatározott makrókat. Egy példán keresztül: Ha mondjuk az étrendben előírt milánóit kevésbé szereted, lecserélheted pl. a neten talál diétás borsos tokányra, ami hasonló mennyiségű tésztát és húst tartalmaz, mint ami az étrendedben elő van írva.

Szükségem van-e kalóriaszámlálásra a folyamat során?

Természetesen nem, ha nem szeretnéd, az általunk küldött étrendek elkészítésével és fogyasztásával tökéletesen támogatod a kitűzött célodat. Ugyanakkor azt is el kell mondanunk, hogy a legjobb eredmények csak akkor érhetőek el, ha te is figyelemmel kíséred a folyamatot és nyomon követed azt hogy miből, mennyit fogyasztasz. A kalória számlálás különösen előnyös lesz akkor, ha a rugalmas diéta elveit követed, így ha most elsajátítod ezt hosszú hosszú éveken keresztül képes leszel szabályozni a súlyodat és a fejlődésedet.

Tartok attól, hogy a terv betartása során éhezni fogok. Kell emiatt aggódnom?

Arra fogunk törekedni, hogy a kalóriák és étrendek összeállításánál a számodra legkedvezőbb alternatívát válasszuk ki, megtámogatva azokkal a választásokkal amik közelebb visznek egy egészséges életmódhoz. A coaching szolgáltatás előnye, hogy megtanít kiválasztani azokat az alternatívákat, amikkel nem csak egészségesebb és fittebb leszel, de szépen lassan el fogod engedni a káros szokásaidat is így alacsonyabb lesz annak a kockázata is hogy falási rohamok törnek majd rád. Mindamellett ha a célod zsírvesztés akkor előfordulhat a folyamat során éhség, de erre is vannak használható technikáink.

Nincs szükségem arra hogy jelentős zsírt veszítsek, egyszerűen csak formába szeretnék kerülni. Nekem való a program?

Abszolút. Minden klienssel egyénileg dolgozunk, hogy elérhessék az egyéni potenciáljuk határait. Kikövezzük az utat, amin végighaladva a jelenlegi állapotuktól eljutnak egy magabiztosabb, fittebb, erősebb énné.

Új vagyok a személyi edzésben, a program jó lehet számomra?

Ez nem csak egy program – ez egy személyre szabott coaching élmény. A folyamat része a folyamatos oktatás. A mellett hogy megkapod azt a tervet, amivel a leggyorsabban érheted el a céljaidat megérted azt is, hogy mit, miért csinálsz.

Évek óta edzem. Nekem való ez a program?

Ahogy fent is- igen. A legtöbb esetben olyanok is felkeresnek, akik bár évek óta látogatják a termeket, nem sikerült jelentős változást elérniük. Mi kidolgozzuk azt a stratégiát, amit követve garantáltan eléred amit szeretnél. A korábbi gyakorlat vagy előképzettség plusz pozitívum a programba való csatlakozáshoz, mivel összetettebb gyakorlatokkal is dolgozhatunk, ami jelentősen növeli az eredmények minőségét.

Mi van, ha csak heti 3-4 alkalommal tudok eljutni a terembe?

Nem gond, a program egyénre szabott, így megtaláljuk a számodra legideálisabb megoldást, hogy hosszú távon tudjuk támogatni a fejlődésedet.

Szeretnék szálkásabb, izmosabb alkatot. A program jó lehet számomra?

De még mennyire. Az egyik szakterületünk, rendkívül hatékony programjaink vannak erre a célra.

Volt sérülésem korábban, ennek ellenére részt vehetek a programban?

A konzultáció során kitérünk a sérülések részre is. Számos klienssel dolgoztunk akinek volt valamilyen sérülése a múltjában, ezek jellemzően nem gátolják a programban való részvételt. Az ilyen problémák alapvetően csak az elvégezhető gyakorlatok típusát befolyásolják. Függően a probléma mértékétől tudunk olyan megoldást kidolgozni, ami során biztonságosan végezheted az edzéseidet, így ne habozz felkeresni minket.

Mi van ha kérdésem merül fel a program során? Kinek tehetem fel?

Az applikációban bármikor írhatsz az edződnek, közvetlenül elérheted.

Milyen gyakran kell becsekkolnom?

Ez alapvetően attól függ, hogy az edződ mit határoz meg számodra, de alapszabály szerint havonta ejtünk meg egy átfogó csekket ahol ellenőrizzük a változásokat a súlyodban, alakodban és megtesszük a szükséges korrekciókat az edzéstervben vagy az étrendben.

Természetesen van lehetőség gyakoribb becsekkolásra, ha úgy érzed szükséged van az iránymutatásra. A fent leírtak szerint az edződet bármikor elérheted az üzenetkezelőn belül. 

Ha változtatni szeretnék a programomon azt milyen gyorsan tehetem meg?

A program lehetőséget ad arra, hogy már akár az adott napon változtatásra kerüljön az adott terv, amennyiben ez szükséges. Nincs plusz papírmunka, az alkalmazáson belül megejthetjük a korrekciókat és szinte azonnal látni is fogod ezeket.

Van-e pénz visszafizetési garancia?

Igen, 30 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk. Hisszük, hogy a program és szolgáltatás amit nyújtunk képviseli azt a minőséget, amiért a vendégeink fizetnek. Amennyiben mégsem vagy elégedett a programmal, ezt 30 napon belül jelezheted az info@byourcoach.com címen.

Hogy történik a szállítás?

A byourcoach oldalon rendelt szolgáltatások e-mailben kerülnek átadásra, a szolgáltatás érvényesítése kizárólag online térben történik a dedikált applikáción és a levelező fiókodon keresztül.